Alaphilippe for 6.gang i år!

Julian Alaphilippe er fortsatt i storform, på den 6.etappen i Tirreno-Adriatico vant han sågar en massespurt foran spesialister som Viviani og Sagan!

Den 6. Etappen i Tirreno-Adriatico var på 195 kilometer og en syvmannsgruppe stod for dagens brudd. Disse hadde på det meste tre minutter, men mer fikk de heller ikke for Bora-Hansgrohe og Deceuninck-Quick Step ville ha massespurt og fikk det også blant en gruppe på rundt 50 ryttere.

3 kilometer før mål ble nemlig de to siste utbryterne hentet. Selve spurten endte overraskende nok med seier til Julian Alaphilippe foran italienerne Davide Cimolai og Elia Viviani. Vi har ikke sett mye til Peter Sagan i dette etapperittet bortsett fra 2.plassen på den 3.etappen. Heller ikke i dag ble det full gevinst og han endte som nummer 6.

Sammenlagt ble det ingen endringer, Adam Yates leder foran Primoz Roglic og med Jakob Fuglsang på 3.plass. Etapperittet avsluttes i morgen med en individuell tempo som så absolutt kan endre situasjonen. Både Roglic og Fuglsang er på skuddhold med henholdsvis 25 og 35 sekunder å hente på Yates.

Resultater:

X