Andreas Leknessund nr. 4 på dagens etappe i Fredsrittet

Arkivfoto: Karstein Vabø

Den 2.etappen av Course de la Paix Grand Prix Priessnitz var 150 kilometer, kupert og i tillegg skulle rytterne to ganger opp Dlouhé stráně på 1157 moh, siste gang helt opp til over 1300 moh. I fjor vant Marc Hirschi (Team Sunweb) denne tøffe etappen mens Andreas Leknessund ble nummer 7 den gang.

I år gikk det enda bedre for Tromsøværingen som satt i en timannsgruppe og kjørte inn til en 4.plass, bare 5 sekunder bak vinner Ilan Van Wilder. Bak Leknessund var det en luke til de seks neste, mens de øvrige tapte mye tid på denne krevende etappen. Torjus Sleen ble nest beste norske på 18.plass nesten 2 minutter bak den belgiske vinneren.

Gårsdagens vinner, Stefan Bissegger, var den siste som hang med teten og beholdt sin ledelse i sammendraget. Andreas Leknessund er nå på 4.plass men ligger 1:13 minutter bak Bissegger etter at han som mange andre, tapte mesteparten av dette på gårsdagens etappe. Martin Urianstad som imponerte i går med 4.plass, fikk det tungt i dag og tapte over 16 minutter på dagens etappe.

Resultater:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X