August Jensen spurtet inn til en pen 10.plass i Provence men John Degankolb vant!

Foto: Sirotti

August Jensen hentet en ny topp-ti plassering i Tour de la Provence i et ritt John Degenkolb vant.

Det ble en spennende avslutning med flere som kunne blande seg inn i sammenlagtkampen i Tour de la Provence. Simon Clarke (EF Education First) var nærmest men det ble Gorka Izagirre som beholdt ledertrøyen for godt med minst mulig margin.

Den 4. og siste etappen i Tour de la Provence endte i en massespurt der nok en ”kjendis” viste seg frem i dag. John Degenkolb (Trek Segafredo) viste seg raskest i avslutningen på den 162,2 kilometer lange etappen som gikk fra historiske Avignon til Aix-en-Provence. Velkjente steder for dem som er vant til å legge ferieturene til den franske rivieraen.

Så kan vi også glede oss over at August Jensen fikk vist seg litt frem igjen etter tre heller anonyme etapper rent resultatmessig. 27-åringen ble nummer 10 og dermed er han opp i tre topp-ti plasseringer hittil i år. Hans gode ”parkamerat” i dette franske etapperittet, Odd Christian Eiking, var som ventet ikke så veldig interessert i å være med i en massespurt og endte som nummer 60, halvminiuttet bak det 40 mann store hovedfeltet. Dog var dette kanskje en kupert etappe som normalt kunne passet Askøyværingen, men formen ser ikke ut til å være prima for tiden for 24-åringen.

Resulater:

X