Belgier blir straffet for å ha «fornærmet» kvinnelig servitør

Iljo Keisse får nå en smekk etter å ha dummet seg ut og fornærmet en kvinnelig servitør i San Juan

Keisse er for tiden i Argentina og kjører Vuela a San Juan. Sammen med noen lagkamerater hadde han vært på en kafé og spist og kom der i prat med den kvinnelige servitøren.

-Jeg kan litt engelsk og de bestilte noe mat. Jeg visste ikke noe om Vuelta a San Juan og de forklarte at de var med og konkurrerte der. Jeg spurte så om å få et bilde og jeg følte at de oppmuntret meg til det. Jeg trodde det var et ”uhell” det som så skjedde, men senere skjønte jeg at så ikke var tilfelle, sa servitøren i følge Cyclingnews.

Keisse stod bak kvinnen og hadde lagt armene over hodet mens han presset underlivet mot kvinnen foran ham, antakelig med litt obskøne bevegelser.  For øvrig husker noen kanskje at skiskytter Lars Berger for over ti år siden også leverte noen håndbevegelser bak den kvinnelige NRK-reporteren. Mange reagerte på Bergers sex-spøk, og beskyldte verdensmesteren for sex-sjikane mot NRK-reporter Ingerid Stenvold fra baksetet i NRK-bussen i Sapporo.

Nå har den argentinske kvinnen anlagt sak mot Keisse og bedt om at arrangøren må straffe belgieren. –Jeg er veldig sint. De respekterte meg ikke. Jeg var på jobb og spurte om et bilde og de fornærmet meg. De kan ikke komme til et annet land og behandle kvinner som ”ting”. Dette er Argentina og han kan ikke komme og gjøre som han vil, sa kvinnen.

Det rapporteres at Keisse vil måtte møte i retten og at han også vil få en straff av arrangørene uten at det er blitt sagt noe om hva.

X