Dylan Groenewegen knusende overlegen i De Panne

En stor velt noen få kilometer fra mål gjorde at dagens Driedaagse Brugge-De Panne mistet en av favorittene da Pascal Ackermann måtte i bakken og ble hektet av feltet.

Velten gjorde også at hovedfelet ble nærmest halvert, men flere av forhåndsfavorittene gikk klar og skulle spurte om seieren i den 43.utgaven av de belgiske rittet.

Team Sky kjørte for Kristoffer Halvorsen, men kom trolig litt for tidlig i front. Halvorsen hadde bare én eneste hjelperytter igjen som når det dro seg til, ikke hadde mer punch igjen til å sette sørlendingen i god nok posisjon.

Bakfra kom nemlig flere av kanonene med Fernando Gaviria, Elia Viviani, Nacer Buhanni og ikke minst Dylan Groenewegen. Sistnevnte lå et stykke bak 500 meter fra mål, men tok seg fremover fra bakhjul til bakhjul. Det hele så veldig enkelt og kontrollert ut og verdens beste spurter for tiden, kunne til og med stoppe å tråkke de siste metrene!

Halvorsen ble stengt av rekka som kom forbi og endte på 6.plass etter det som må sies å være et mislykket opptrekk av lagkameratene.

Resultater:

X