Edvald sjanseløs mot Bennett på dagens etappe i Criterium du Dauphine

Foto: Sirotti.

Den 3. etappen av Criterium du Dauphine ble ikke av de mest spennende vi har sett. Et tomannsbrudd fikk lov å gå og duoen var i brudd i over 160 kilometer før feltet fant det for godt å forberede en massespurt og hentet dem vel milen fra mål.

I går mistet Edvald Boasson Hagen sin gule ledertrøye selv om han kjempet iherdig for å beholde den. Det gikk bare nesten og 32-åringen måtte slippe i den siste bakken.  Spørsmålet i dag var hvor mye dette hadde kostet og svaret ble mer eller mindre tydelig i dagens massespurt. Selv om nordmannen kjørte seg frem i god posisjon, var det tydelig at kreftene og overskuddet han hadde påå den 1.etappen, ikke var til stedet i samme grad i dag. Dermed ble det en noe seig spurt og det holdt på ingen måte mot Sam Bennett som vant som han ville, oppskriftsmessig vil noen kanskje si. Sammenlagt leder Dylan Teuns fortsatt.

Dylan Teuns. Foto: Sirotti

Edvald rullet inn til 6.plass mens Odd Christian Eiking og Carl Fredrik Hagen fant det best å sitte rolig i feltet og ikke havne i trøbbel foran de neste etappene som kommer. I morgen står tempo på programmet, den inneholder en bakke på et par kilometer men bør ikke by på de helt store utfordringene for noen selv om det skal tilbakelegges 26 kilometer. 

Resultater:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X