Forfang fortsatt i ledertrøyen i Normandie!

Den 5. Etappen i Tour de Normandie endte i en massespurt. Et brudd hadde i forkant fått en del minutter, men både Joker Fuel of Norway og Uno-X Norwegian Development Team var veldig interessert i å få samlet det hele. Dermed var en massespurt egentlig helt greit for begge lag siden Joker hadde Ole Forfang i ledertrøyen og Uno-X hadde Erik Resell på podieplass.

Foran morgendagens nest siste etappe har Forfang 18 sekunder ned til Resell og 31 sekunder til nederlenderen Arvid De Kleijn. Så kan man også legge til at de samme to herrer også har samme plassering i kampen om ungdomstrøyen, og ikke nok med det så har vi dobbelt norsk i lagkampen! 

Det gjenstår to flate etapper så her er det store muligheter for at vi i det minste får norsk vinner om ikke noe uforutsett skulle skje. For eksempel at det blir vindproblemer som kan sette kjepper i hjulet for nordmennene.

Team Coop fikk beste norske på dagens etappe med Trond Håkon Trondsen på 12.plass, men ellers er det et sterkt redusert mannskap som nå skal kjøre de to siste etappene.

I dag stilte laget med kun tre ryttere. Louis Bendixen har pådratt seg en hjernerystelse etter kollisjonen med en motorsykkel. Olav Hjemsæter har fått påvist brudd i albuen og Kristian Aasvold fikk en forslått hånd etter en velt men heldigvis unngikk han brudd. Alle er sendt hjem for å slikke sårene og komme tilbake når skadene er leget, skriver laget på hjemmesiden.

Resultater:

X