Forslått, men ingen brudd for Patrick Bevin

Foto: Sirotti

Ni kilometer fra mål på den 5.etappen i Santos Tour Down Under, havnet Patrick Bevin midt i en større krasj i hovedfeltet og gikk hardt i bakken.

Det var tydelig at han hadde slått seg betydelig, men fikk en ny sykkel og fortsatte rittet. Takket være Mitchelton-Scott som reduserte tempoet i front av feltet, tok 27-åringen seg tilbake i hovedfeltet. Dermed er han fortsatt i lederposisjon foran den avgjørende etappen til Willunga Hill natt til søndag norsk tid.

Bevin ble kjørt til sykehus etter målgang der røntgenbilder bekreftet at han ikke hadde pådratt seg noen brudd, selv om han var kraftig forslått. Bevin vil bli holdt under observasjon av lagets medisinske personell, skriver Tuttobiciweb.it.

-Patrick ble kjørt til Calvary Wakefield Hospital i Adelaide hvor det ble tatt røntgenbilder og CT-skanninger. Selv om disse ikke viser tegn på hodeskader er vår viktigste bekymring hjernerystelse. Derfor ønsker vi å vente til i morgen før vi tar den endelige avgjørelsen om at Patrick skal stille til start, sa CCC-lagets lege, Dr. Piotr Kosielski.

X