Grøndahl Jansen viser storform i Frankrike!

Det var etter gårsdagens etappe at nordmannen nærmet seg teten sammenlagt. 25-åringen som er en viktig mann i opptrekkstoget til Dylan Groenewegen, har holdt seg stabilt i toppen på alle etappene, men i går endret situasjonen seg da Groenewegen ikke hang med helt til mål og tapte nesten 50 sekunder.

Det betydde at deres lagkamerat, Mike Teunissen, overtok ledelsen sammenlagt etter å ha kjørt inn to 3.plasser på de første etappene. Grøndahl Jansen på sin side tok et sprang opp til 5.plass sammenlagt og lå bare 8 sekunder bak sin lagkamerat.

Den 5. og nest siste etappen i 4 Jours de Dunkerque, var på 181,5 kilometer der godt over halve etappen bestod av en rundløype som ble kjørt 8 ganger.

Dagens etappe fikk et enda bedre resultat for de to Jumbo-Visma rytterne. Teunissen vant etter at Amund Grøndahl Jansen fra front så å si kjørte hele feltet av hjulet for sin lagkamerat og ble belønnet med en 3.plass for den uhyre sterke jobben han gjorde. Dermed forsterket Teunissen sin ledelse mens nordmannen tok enda et jafs opp og er nummer 2 sammenlagt!

Resultater:

X