Herman Dahl nummer 2 på Rhodos

Arkivfoto: Karstein Vabø


International Tour of Rhodes startet i dag med en 148,2 kilometer kupert 1.etappe. Både Joker Fuel of Norway og Uno-X kjører rittet i tillegg til to andre norske klubblag.

For Joker kjører Henrik Evensen, Bjørn Tore Hoem, Ole Forfang, Andreas Vangstad, Fridtjof Røinås, Ludvik Holstad og Herman Dahl. Sistnevnte vant for et par dager siden et lokalt gateritt og det skulle vise seg at 25-åringen var nære på en ny seier i dag. Tidligere på etappen hadde Andras Vangstad og Ludvik Holstad blant annet vært i brudd uten at det ble noe mer ut av det.

Ut på den siste runden var to ryttere i tet og disse hadde over minuttet på hovedfeltet. Men, dette skulle vise seg ikke å være nok og dermed ble det et spurtoppgjør som nordmannen var nære på å avgjøre til sin fordel.   Det gjorde derimot serberen Dusan Rajovic som også vant Grand Prix utgaven av rittet som gikk for fem dager siden.

For Uno-X kjører Torstein Træen, Anders Skarseth, Erik Resell, Kristian Kulset, Jonas Abrahamsen, Markus Hoelgaard og Kristoffer Skjerping. I fjor ble for øvrig Torstein Træen og Syver Wærsted henholdsvis nummer 2 og 3.

De to øvrige norske lagene som kjører rittet er Oslofjord Team og Bygdøy IL. Begge lag med sterke ryttere som vi kommer til å høre mer fra denne sesongen!

Resultater:

X