Ingen avklaring hvor sykkel-NM skal arrangeres

Vi skriver januar måned og fremdeles er Norgesmesterskapet et uavklart kapittel. Det er fortsatt ikke kjent hvem – hvis noen, er klar for å arrangere mesterskapet som vanligvis holdes i slutten av juni.

Vanligvis går mesterskapet over en hel uke, men det kan nå bli et alternativ å splitte opp både øvelsene og steder, skriver tv2.no.

Hva som er årsaken til at det er problemer med å få noen til å arrangere, vites ikke, men økonomi er naturlig nok et moment som spiller inn. Sandnes var en stund nevnt som mulig arrangør, men dette skal ikke lenger være aktuelt.

-Vi er i dialog med ulike arrangørklubber, og det kan være aktuelt at flere går sammen om å arrangere det. Det vurderes en arrangementform som kan bety at vi må kjøre to NM-helger, og hvor noen av øvelsene vil være på andre tidspunkt, sa president Jan-Oddvar Sørnes i NCF ifølge tv2.

Sykkelpresidenten håper at det også kan være et alternativ å dele på arrangementet slik at det kan kjøres som et vanlig ukeslangt mesterskap. Avklaring ventes i løpet av janaur, skriver tv2.

X