Kittel tilbake på toppen igjen!

Arkivfoto: Sirotti

Marcel Kittel har kanskje noe på gang igjen. I det siste rittet i Challenge Mallorca vant han spurten og inntok det øverste trinnet på podiet for første gang på snart ett år.

Så er en nesten glemt spurter, Marcel Kittel, endelig tilbake på toppen av podiet. Det skjedde i Trofeo Palma som er det siste rittet i Challenge Mallorca serien. Kittel Har ikke vunnet et sykkelritt på snart ett år. Sist tyskeren vant var i mars i fjor, da hentet han to etappeseire i Tirreno-Adriatico. Men for øvrig var sesongens utbytte magert for den seiersvante 30-åringen. Katusha-rytteren fikk en 2.plass på en etappe i Binck Bank Tour og i Abu Dhabi Tour, og han hadde et par 3.plasser fra etapper i Tour de France og Dubai Tour. Men, vi har blitt vant med mer fra den kanten, og kanskje var dette et lite varsel på at spurtkjempen er på vei tilbake.

I det avsluttende rittet på Mallorca fikk han god hjelp av sine lagkamerater som tauet inn et tidlig brudd, før de plasserte ham i god posisjon i spurten. Kittel vant foran Timothy Dupont (Wanty – Groupe Gobert) og Hugo Hofstetter (Cofidis). Alexander Kristoff ble bare nummer 11 men vi skal kanskje ikke legge så veldig mye i det resultatet. Kristoff & Co har gjort endringer i treningen foran årets sesong, og hva dette vil si får vi svar på når de større oppgavene kommer litt senere i sesongen.

Resultater:

X