Kristoff bommet i spurten men ble nummer 5 på dagens etappe i Oman

Foto: UAE Team Emirates

Nordmannen gjorde en feil under oppløpet og nådde dermed ikke helt opp. Det gjorde imidlertid Sonny Colbrelli som vant foran Avermaet.

Den 131 kilometer lange 4.etappen i Tour of Oman ble nok en tøff dag på sykkelen for Alexander Kristoff (UAE Team Emirates). I går mistet han ledertrøyen etter å ha blitt hektet av i den siste bakken men i dag var 31-åringen med helt inn og spurtet om seieren. Det gikk sånn passe for Kristoff ble nummer 5, slått av Sonny Colbrelli (Bahrain-Merida og med Greg Van Avermaet på 2.plass.

-Det var en hard etappe med mye klatring. Laget gjorde en god jobb og hjalp meg over stigningene, sa Kristoff i en pressemelding fra laget.

Dagens vinner, Sonny Colbrelli. Arkivfoto: Sirotti

–I finalen hadde vi en god posisjon men mulig jeg forhastet meg litt mye. Det var en tøff avslutning i motbakke og jeg ventet og ventet men ble litt blokkert og måtte ”bremse” spurten. Det er lett å si etterpå hva jeg skulle ha gjort. Det ble en feil fra min side og jeg er ikke fornøyd med meg selv. Jeg får nye  sjanser om to dager, sa en skuffet Kristoff.

Sven Erik Bystrøm ble nummer 15 på samme tid som vinneren, mens Vegard Stake Laengen endte på 66.plass 1:09 minutter bak Colbrelli.

Resultater:

X