Meyer bommet nok en gang på mestertrøyen

Foto: Sirotti

Cameron Meyer måtte kjempe for å holde tårene tilbake etter å ha misset nok en mulighet til å bli australsk mester.

Meyer er flere ganger verdensmester på bane men i år ønsket han seg den nasjonale mestertrøyen i fellesstart. Mitchelton-Scott-laget gjorde da også alt de kunne for å skaffe ham seieren han så gjerne ønsket seg.

På slutten av det 185,6 kilometer lange fellesstarten var det fire ryttere i brudd, en av dem var Michael Freiberg som hadde skumle planer i årets mesterskap. Meyer og et par andre kjørte seg opp til disse da det gjenstod bare fire kilometer. I den siste bakken gikk Meyer til og ristet de øvrige av seg minus Chris Harper og alt tydet på at disse to ville kjempe om mestertrøyen. Men Michael Freiberg ville det annerledes og gav aldri opp. Da Meyer og Harper begynte å leke katt og mus inn mot mål ble de hentet og Freiberg kunne spurte fra dem begge og sikre seg mestertrøyen.

-Jeg håper mitt 12.forsøk neste år vil lykkes, sa Cameron Meyer lakonisk og var fryktelig skuffet etter målgang. 30-åringen har to 2.plasser, én 3.plass og to 4.plasser fra før. Nå mangler bare det bare å stige øverst på podiet.

X