Michael Woods sterkest på den 2.etappen i Herald Sun Tour

Foto: Ef Education First Pro Cycling

Sterk vind samt en tøff bakke mot slutten, fikk frem sammenlagtrytterne i årets Jayco Herald Sun. En av forhåndsfavorittene, Michael Woods, krysset mållinjen først.

På den 2.etappen av Jayco Herald Sun Tour var det sammenlagtrytterne sin tur til å skinne. En  rundt 3,5 kilometer lang bakke med over 9% i snittstigning bare 10-12 kilometer fra mål, skrellet bort de raske menn. I tillegg ble det kjørt knallhardt i den sterke vinden i forkant av bakken, og mange fikk også problem med å henge med der.

Michael Woods angrep i bakken og det var bare Richie Porte som klarte å følge kanadieren. Deretter ble de enige om å kjøre sammen for å holde et jaktende Sky- og Mitchelton-lag bak seg. Det klarte de også, Kenny Elissonde (Team Sky) endte som nummer 3 på den 127 kilometer langet etappen, 17 sekunder bak Woods som vant med Porte rett bak seg.

Etappen ga store utslag nedover på listene, Kristoffer Halvorsen ble nummer 32, 7:43 bak vinneren. Sammenlagt overtok selvsagt Woods ledelsen, 4 sekunder foran Porte.

Resultater:

X