Bahrain-Merida venter på McLaren avtale

Foto: Sirotti

Vincenzo Nibali har kontrakt med Bahrain-Merida ut 2019-sesongen, men det jobbes i kulissene for å beholde italieneren videre.

Velonews skriver at forhandlingene med Nibali er satt på vent i påvente av at en ny partneravtale med McLaren Group ferdigstilles. 

34-åringen som i flere år har hatt en nært forbindelse til Bahrain’s Prins Nasser sier i følge Velonews at han ønsker seg en kontrakt ut 2021 eller lengre. Laget ble opprinnelig bygget rundt den italienske superstjernen og ledelsen ønsker i utgangspunktet også å la ham få avslutte karrieren her.

For én måned siden ble det klart at gigantselskapet McLaren – som også står bak Formel 1-laget med samme navn, går inn i et lengre partnerskap med sykkellaget som hadde en imponerende debutsesong i WorldTouren dette året.

Bahrain-Merida forventer at en avtale med McLaren vil forandre hele strukturen deres av den enkle grunn at det britisk baserte og globale selskapet, går inn som en partner og ikke bare som en tittelsponsor.

McLaren er forøvrig ikke helt ukjent med sykkelsporten, de har tidligere vært involvert både med Team Sky og med Specialized. En avtale med Nibali forventes ferdigforhandlet i januar.

X