Sindre Lunke eneste nordmann i Skoda-Tour de Luxembourg

Den 79. utgaven av Skoda-Tour of Luxembourg startet onsdag med en kort prolog på bare 2 kilometer men som inneholdt en bakke mot slutten som ga litt «vann mellom båtene», dog ikke mye. Vinner ble Christophe Laporte (Cofidis) mens over 80 ryttere kom inn under 20 sekunder bak.

I går ble det kjørt en «ordentlig» etappe, 191 kilometer i en kupert løype som det finnes mye av i Luxembourg. Nok en gang var Laporte sterkest i det som ble en massespurt. Sindre Lunke (Riwal Readynez) er forøvrig eneste norske og 26-åringen satt med feltet inn i går og fikk samme tid som vinneren.

I dag ble den 2.etappen kjørt over en distanse på 168 småkuperte kilometer. Her ble det en spennende avslutning med Pieter Weening (Rompoot-Charles) som sammen med en bruddkollega kjempet for livet for å holde feltet bak seg den siste mila inn til mål. Weening som vi kjenner fra flere ritt også i Norge de siste årene, viste seg å være meget sterk og 38-åringen klarte å holde unna mens bruddkameraten ble slukt av hovedfeltet på de siste meterne. Laporte leder imidlertid sammenlagt fortsatt, rittet avsluttes søndag.

Resultater:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

X