Spøk ender opp med start i alle 3 Grand Tours i 2019!

Foto: Sirotti

Thomas De Gent er kanskje mest kjent for sine mange brudd, noen har også endt med soloseier for belgieren.  Da laget hans, Lotto Soudal nylig var på treningssamling, nærmest spøkte han om å få kjøre alle de tre Grand Tours i 2019. Sportsdirektr Mario Aerts tok ham imidlertid på ordet og det tøffe programmet er nå en del av 32-åring sitt løpsprogram.

-Jeg har kjørt både Touren og Vueltaen de siste fire årene og jeg tror ikke at en ekstra Tour gjør så mye fra eller til, sa De Gent i følge Cyclingnews.

Nå kommer belgieren til å starte med Giro d’Italia og håper at den gjennomkjøringen gjør ham godt når Tour de France begynner. I Giroen tror han kanskje at han kommer til å jobbe for Caleb Ewan – på samme måte som han har kjørt for Andre Greipel tidligere. På øvrige etapper regner han med å få kjøre for egne sjanser.

– Mine beste dager er alltid på slutten av en Grand Tour, i Giroen er det også flere etapper som gir gode muligheter til å gå i brudd. Best liker jeg imidlertid Vuelta a Espana, den er ikke fullt så stressende, sa De Gent.

X