Trondsen vant i Frankrike!

Arkivfoto: Karstein Vabø

Team Coop-rytteren, Trond Håkon Trondsen, er virkelig i vinden om dagen. Forrige helg vant han Sundvolden GP på meget overbevisende måte og i dag fikk vi et nytt bevis på at 25-åringen kanskje er i sitt livs form.

Laget er for tiden i Frankrike og kjører etapperittet Tour d’Eure-et-Loir. Den 1.etappen startet i dag, på selveste 17.mai og hva var en bedre måte å feire dagen på enn å vinne åpningsrittet?  Det var nettopp det Trondsen gjorde som slo Lotto U23-rytteren Gerben Thijssen og Niklas Larsen i spurten. Sistnevnte vant Himmerland GP for et par uker siden, men nå fikk altså Coop sin revansj med Trondsen som vinner og Håkon Lunder Aalrust på en gledelig 6.plass.

– Dette er et nytt ritt for oss. Det har heller ikke blitt arrangert de to siste årene, så vi har ikke så veldig mye å sammenligne med. Etter en relativ kort første etappe på 130 kilometer, avslutter vi med to harde etapper på nesten 200 km. Terrenget i området er relativt flatt med noen kortere bakker, forklarer sportsdirektør Magnus Børresen på lagets hjemmeside. 

Resultater:

X