Trondsen vant massespurt i Tour de Normandie!

De norske kontinentalrytterne fortsetter å markere seg i Tour de Normandie. I dag var det Team Coop sin spurter, Trond Håkon Trondsen, som gikk helt til topps på rittets 6.etappe!

– Dette var veldig gøy, å ta seieren etter så mye motgang laget har hatt denne uken smaker godt! Det er kjempegøy å stå øverst på pallen i dag. Løpa passet meg veldig bra i dag og spesielt smårundene på slutten. Jeg har egentlig kjent meg sterk nok i spurtene til å vinne, men det er jo marginer og timing som også må til for å vinne! I dag satt det og jeg er utrolig glad for å ta en seier så tidlig på sesongen sa Trondsen på lagets hjemmeside.

For øvrig måtte enda en Coop-rytter legge inn årene. Håkon Lunder Aalrust er den fjerde på laget som stod av. Denne gangen var det ingen krasj eller velt, men forkjølelse som stoppet 21-åringen. Dermed er det kun to igjen som står på startstreken på morgendagens siste etappe!

Sammenlagt leder fortsatt Ole Forfang, mens Erik Resell forsvant ut av podiet etter å ha tapt nesten 2 minutter på dagens etappe. Det er dårlig med informasjon på sosiale medier, så vi vet ikke helt hva som har vært årsaken til dette. Ny nordmann på podieplass sammenlagt er dagens vinner som er 33 sekunder bak Forfang, men har bare to sekunder opp til 2.plassen.

Resultater:

X