UNO-X sikter seg inn på samarbeid med ColoQuick

Eieren av det norske kontinentallaget går inn som sponsor for et av Danmarks beste lag.

UNO-X fortsetter med stø kurs mot det som kan føre til etablering av et prokontinentalt lag. De har for få dager siden erklært at det er målet, kanskje allerede fra neste sesong av. Som et ledd i denne satsingen har de nok innsett at de må ut på markedet for å hente forsterkninger. For som Stig Kristiansen sa det, det holder ikke bare å ha en flott buss. Laget må også ta seg godt ut i konkurransene!

Nå har de siktet seg inn på det danske ”markedet”, for så vidt ikke noe nytt da de allerede sponser juniorlandslaget til våre gode naboer i sør. ColoQuick er godt kjent blant norske eliteryttere og har vist seg som et lag med mye kvalitet. Blant annet har de den  tidligere juniorverdensmester Julius Johansen på laget. Om det skulle bli en realitet å ta steget opp til prokonti neste år, er det ikke tvil om at laget må forsterkes med ryttere som kan levere resultater. Da er det naturlig at det vil kunne skje også med hjelp fra sin nye danske samarbeidspartner.

UNO-X Norwegian Development Team skal imidlertid  ikke fusjonere med det danske kontinentallaget. De skal heller ikke være navnesponsor men går inn som en ”vanlig” sponsor for å øke sin synlighet på det danske markedet skriver feltet.dk.

X