Viviani doblet i Sveits, Kristoff henger fortsatt ikke med i spurten

Den 5.etappen i Sveits Rundt ble på mange måter en kopi av gårsdagen.

Etappen var på 177 småkuperte kilometer og med to kategoriserte stigninger som ikke var alt for krevende, selv for spurterne. Og som i går, hang rittets raske menn med i den siste bakken også og dermed gikk det mot nok en massespurt – dog i et felt som hadde mistet en del ryttere underveis.

Som i går gjorde Sven Erik Bystrøm en jobb for Alexander Kristoff, vi så til og med flere på laget som gjorde en jobb mot slutten. Men, de kom nok frem for tidlig og etter hvert var hele toget borte vekk og Kristoff måtte klare seg selv – i motsetning til Deceuninck – Quick Step som dukket opp i rett tid og la alt til rette for sin sprintkaptein, Elia Viviani.

Til slutt ble det som i går en duell mellom Viviani og Peter Sagan og som førstnevnte nok en gang avgjorde til sin fordel. Viviani ser virkelig ut til å ha funnet seiersformelen igjen men kan nok også takke sine lagkamerater for jobben som ble gjort de siste par kilometerne.  Kristoff var aldri helt med i kampen om seieren og kom inn til 6.plass.

Resultater:

X